top of page
Gravvårdsfirman Eugen IHS

Vilka är vi?

Gravvårdsfirman Eugen IHS har sedan 1950 tillverkat och levererat gravvårdar. Ett traditionsrikt och skickligt hantverk möjliggör således att gravvårdar från oss anses höra till de yttersta i utförande och kvalité. Direktleverans från fabrik till våra kunder utan fördyrande mellanhänder gör dessutom att vi kan erbjuda mycket fördelaktiga priser. Vårt perfekta läge gör att vi är Skogskyrkogårdens närmsta gravstensfirma men vi utför självklart arbeten på gravstenar även på andra kyrkogårdar i stor Stockholm. (Vår stora utställning av gravstenar är utomhus).

 

Gravvårdsfirman Eugen IHS grundades 1950 av Eugen Ihs. Vårt försäljningskontor, verkstad och stora utställning av gravstenar hittar du precis utanför muren vid Skogskyrkogården i Stockholm, infart Skarpnäck. 1969 köpte Gösta Nilsson företaget av Eugen och drev det vidare fram till 1978 då han överlät firman till sin son Kjell Nilsson som sen hade företaget fram till 1999 då Jan Erik Jonsson från Bothnia Granit tog över gravvårdsfirman. Sedan 2012 drivs och ägs familjeföretaget Gravvårdsfirman Eugen IHS AB av bröderna Magnus Spång och Niklas Spång med anställda.

 

Vi har flera års erfarenhet av arbete på kyrkogårdar och vårt motto är kvalité, service och ansvar. Vi ser kunden som vår främsta marknadsförare och strävar därför alltid efter att ge våra kunder ett gott bemötande och våra arbeten utför vi med högsta möjliga kvalité. Gravvårdsfirman Eugen IHS har som mål och vision att vara Sveriges bästa företag inom branschen gravstenar. Vi ska erbjuda ett brett sortiment av gravvårdar och kvalitetsprodukter för kyrkogården. Vårt arbetsområde är i stor Stockholm men vi levererar gravvårdar över hela Sverige. Vi vänder oss i första hand till privatpersoner men även till företag, kyrkogårdsförvaltningar, församlingar, begravningsbyråer, stenhuggerier, stenföretag och gravvårdsfirmor. Har du något förslag på samarbete tveka inte att kontakta oss.

Betydelsen av det kristna ordet IHS = de första grekiska bokstäverna i Jesus. Även: Jesus människornas frälsare eller In Hoc Signo = I detta tecken (skall du segra).

Samarbetspartners

Begravningsbyrån Humana
Funeral Begravningsbyrå

Begravningsbyrån Humana ligger på Södermalm i Stockholm. Carolina Lachmann hjälper dig att arrangera kyrkliga och borgliga begravningar i hela stor Stockholm. Vackert värdigt prisvärt.

Resan i bilder

bottom of page