top of page
Gravsten i rödflammig svensk gnejs

Gravstenar i nordisk granit

Vi erbjuder Stockholms största utställning av gravstenar. Beställ direkt på vår hemsida eller besök oss vid Skogskyrkogården i Stockholm. I priserna ingår montering på gravplatsen, gravering upp till 40 tecken, valfritt typsnitt samt dekor. Varje modell kan ändras i storlek och utförande - vi tillverkar stenen efter ditt önskemål. Fyll i formuläret längst ned på sidan för förfrågan eller beställning.

Lagerstenar - snabbare leverans

Dessa gravstenar har snabbare leverans då de finns på vårt lager och kan köpas i den storlek och det utförande som syns på bilden.

Stående gravstenar

Liggande gravstenar

Skicka en förfrågan

I priserna ingår montering på gravplatsen, gravering upp till 40 tecken, valfritt typsnitt samt dekor. Varje modell kan ändras i storlek och utförande, vi tillverkar stenen efter ditt önskemål. Tillbehör till gravstenar. Leveranstid ca 2-3 månader med reservation för semester/ vintermånader. Vi ansöker även hos kyrkogårdsförvaltningen. Frågor & svar.

 

Fyll i så mycket uppgifter du kan i formuläret nedan för förfrågan eller beställning. Är det några uppgifter som behöver kompletteras i efterhand så kontaktar vi dig. Vi återkommer med svar och eventuell offert med ritning.

Skall det finnas plats för fler namn i framtiden?
Ladda upp fil

Tack för att du kontaktar oss! ditt meddelande är skickat.

bottom of page