top of page
Gravsten i rödflammig svensk gnejs

Gravstenar i nordisk granit

Vi har Stockholms största utställning av gravstenar. Beställ direkt på vår hemsida eller besök oss vid Skogskyrkogården i Stockholm. I priserna ingår montering på gravplatsen, gravering upp till 40 tecken, valfritt typsnitt samt dekor. Varje modell kan ändras i storlek och utförande - vi tillverkar stenen efter ditt önskemål. (Även lagersten). Beställ eller skicka din förfrågan här.

Stående gravstenar

Liggande gravstenar

Skicka en förfrågan

I priserna ingår montering på gravplatsen, gravering upp till 40 tecken, valfritt typsnitt samt dekor. Varje modell kan ändras i storlek och utförande, vi tillverkar stenen efter ditt önskemål. Normal leveranstid brukar ligga på ca 2-3 månader med reservation för semester och vintermånader. Väljer du en gravsten som finns i lager ligger leveranstiden på ca 4-6 veckor. Tillbehör. Du får alltid hem en offert samt ritning som ska godkännas av dig och kyrkogårdsförvaltningen innan tillverkningen kan börja. 

Frågor & svar.

 

Fyll i så mycket uppgifter du kan i formuläret nedan för förfrågan eller beställning. Är det några uppgifter som behöver kompletteras i efterhand så kontaktar vi dig. Vi svarar dig så snart vi kan.

Skall det finnas plats för fler namn i framtiden?
Ladda upp fil

Tack för att du kontaktar oss! ditt meddelande är skickat.

bottom of page